Bygga nytt hus

Din Vision, Vårt Hantverk - Bygg Ditt Framtidshus med Oss

Kontakta oss

Bygg nytt hus med oss

Att bygga nytt hus kan vara ett stort beslut och vårt mål är att göra den resan så smidig som möjligt. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör oss till en ledande aktör inom nybyggnation och renovering. Vi tar oss an byggprojekt i hela Skåne och ser fram emot att skapa det hem du alltid drömt om – ett hem för livet.

 

Varför ska du välja H. Daniel Byggservice?

Kärnan i vår verksamhet är konstruktion och projektering, områden där vi har lång erfarenhet och djup expertis. Vi är stolta över att specialisera oss inom all form av byggnation, främst villor där vi utmärker oss lite extra. Genom att vi som byggföretag arbetar nischat har vi utvecklat ett hantverk vi är otroligt stolta över som säkerställer högsta kvalitet i allt vi gör, oavsett projektets omfattning – från finsnickeriarbeten till stora villor. Vår modell, som involverar hela teamet i varje projekt, garanterar effektivitet och minimerar risken för fel och förseningar. Kvalitet och noggrannhet är våra ledord, och vi anpassar oss alltid efter kundens budget och tidsramar. För referenser och mer information om hur vi kan hjälpa till med ditt projekt, tveka inte att kontakta oss!

 

Design och inspiration

Som din hustillverkare är vi dedikerade till att skapa nybyggda hus som överträffar dina förväntningar. I vårt galleri av nya hus och andra byggprojekt kan du hitta inspiration för ditt framtida hem. Vår design av hus strävar efter att kombinera estetik med funktionalitet och hållbarhet. Vi vill skapa rum som både inspirerar, välkomnar och ger dig ett trivsamt hem. Här hittar du våra referensprojekt

Pågående husbygge med husgrund av cement och plankor som formar väggar

Välkommen hit

Vi har lång erfarenhet och arbetar med nybyggnationer, renoveringar samt om- och tillbyggnader.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt byggprojekt. För kostnadsfri offert når du oss enklast genom att fylla i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Kontaktformulär Ring oss

Vanliga frågor om att bygga nytt hus

1. Hur lång tid tar det att bygga ett nytt hus?

Tiden det tar att bygga ett nytt hus kan variera beroende på flera faktorer som husets storlek, designkomplexitet och andra aspekter i byggprocessen. Generellt kan en nybyggnation ta mellan 6 till 12 månader från start till färdigställande. Det är viktigt att ha en realistisk tidsplan och ta hänsyn till möjliga förseningar som kan uppstå på grund av väderförhållanden eller andra oväntade händelser. Vi värnar alltid om löpande och tydlig kommunikation för att säkerställa att du är delaktig i byggprocessen, på så vis har du alltid full insyn i tidsplanen.

 

1. Hur mycket kostar det att bygga ett nytt hus?

Kostnaden för att bygga ett nytt hus kan variera enormt beroende på faktorer som husets storlek, materialval och den specifika platsen för bygget. För en mer exakt uppskattning, rekommenderar vi att ni kontaktar oss direkt för en mer utförlig offert! Då kan vi tillsammans diskutera dina specifika önskemål och behov.